Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vinkveld med Wongraven

26/01/2019 @ 19:00 - 22:00

Mange kjenner kanskje Sigurd best som musiker og frontfigur i black metal-bandet Satyricon, som har stor internasjonal suksess. Gjennom turnévirksomhet over hele verden de siste 15–20 årene og vinfaglig fordypning, har Wongraven utviklet en enorm lidenskap for vin. Han produserer i dag flotte valitetsviner under navnet Wongraven Wines.

Wongraven Wines er Sigurd Wongravens lidenskapelige vinunivers hvor Wongraven selv samarbeider med utvalgte vinbønder og blander viner fra legendariske vinregioner i klassiske stiler med et unikt og eget preg. Wongraven blander selv sine egne cuveer og er involvert i alle faser av produksjonen – som innhøsting, tapping og design av vinene.

Vinene fremstilles økologisk eller etter økologiske prinsipper for å gi en mest mulig jordsmonnspreget og fruktdreven stil. Sigurd produserer viner i Champagne, Piemonte og Pfalz i Tyskland. Han har på kort tid opparbeidet seg en portefølje med unike produkter som viser Sigurds brede kompetanse innen vin og vinproduksjon.

Du får smake følgende: Wongraven Champagne Brut, Wongraven Morgenstern Riesling 2017, Wongraven Alleanza Langhe Rosso 2017 og Wongraven Barolo Unione Riserva 2008. Dette blir en fantastisk vinterkveld med mye godt i glasset og et fengslende foredrag!

Details

Date:
26/01/2019
Time:
19:00 - 22:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
+ Google Map
Phone:
33402001
Website:
https://notteroy.kulturhus.no/