Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Anders Landin

04/02/2019 @ 19:00 - 21:00

Velkommen til en lærerik kveld med en av Nordens fremste hundetrenere.

Anders Landin har jobbet med hunder og dressurkurs i over 50 år. Han driver oppdrett av Strihåret Vorstehhund i Sverige, og den populære instruktøren holder kurs for jegere og jaktprøvedeltakere med stående fuglehunder.

Denne kvelden får vi innblikk i hvordan Anders Landin trener sine hunder fra valp til ferdig jakt- og prøvehund. Han skal også ta for seg de vanligste problemene han støter på i løpet av sine kurs og privattimer.

Om Anders Landin
Landin har vunnet Eliteklassen i Svensk mesterskap for Vorstehhund (riksprov) fem ganger, og to ganger i Unghundsklassen. Han er den eneste i Sverige som har vunnet en slik prøve på alle underlag, fjell, felt og skog.

I tillegg til Strihåret Vorstehhund har Anders i senere tid utvidet flokken til å omfatte Pointer og Engelsk Setter. Han har også svært lang erfaring med bl.a. gjeterhunder og tjenestehunder. Anders Landin har skrevet boken “Från valp till färdig fågelhund” samt utgitt tre filmer som omhandler kunsten å trene en fuglehund: “Slik tränar jag min valp”, “Slik tränar jag min unghund” og “Jakt med mina hundar”. Det vil bli anledning til å kjøpe boken og dvd-ene etter foredraget.

Details

Date:
04/02/2019
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Nøtterøy Kulturhus
Tinghaugv. 14
Nøtterøy, 3140
+ Google Map
Phone:
33402001
Website:
https://notteroy.kulturhus.no/